U bent hier:

Boekhouden

Controle op uw administratie door een specialist op gebied van belastingen en boekhouding in combinatie met online boekhouding bij H&H, is al vanaf € 300,- per jaar mogelijk.

Wij verzorgen de dagelijkse boekhouding van eenmanszaken tot middelgrote bv’s. Hiermee bedoelen we het verwerken van de inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften en kasstukken in ons boekhoudpakket of in uw eigen pakket.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk vanuit ons eigen kantoor uitgevoerd, maar het is uiteraard ook mogelijk om als het ware in uw bedrijf te gaan zitten. Het grote voordeel hiervan is dat wij direct een goed beeld krijgen van uw organisatie waardoor u al snel adviezen kunt verwachten, en op deze wijze wordt de drempel voor u nog lager om vragen te stellen.

Wij zijn overigens ook op ons eigen kantoor zeer goed bereikbaar en we streven ernaar al uw vragen binnen 2 werkdagen te hebben beantwoord.

Tegenwoordig wordt er steeds meer overgestapt naar het online boekhoudenzowel door zzp'ers, eenmanszaken met een aantal personeelsleden alsook door BV's. Inmiddels hebben tientallen ondernemers bij H&H een abonnement afgesloten op het online boekhouden in combinatie met een periodieke controle en aangifte omzetbelasting door H&H. Leest u hier meer over de voordelen van het online boekhouden;

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

** Alle genoemde bedragen zijn exclusief de geldende btw 

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer