U bent hier:

Jaarrekening

Iedere ondernemer moet op de hoogte zijn van de financiële positie van zijn onderneming. De meeste ondernemers weten vaak door hun jarenlange ervaring in grote lijnen ook wel waar ze staan, maar het jaarrapport kort na het afsluiten van het jaar geeft uiteindelijk het meest betrouwbare en gedetailleerde beeld van de onderneming.

Door diverse veranderingen of  “kleinigheden” in een boekjaar kunnen de resultaten en de vermogensposities uiteindelijk toch nog heel anders uitpakken dan dat de ondernemer voor ogen had. Daarom vinden wij het van groot belang dat een jaarrapport in principe in de eerste 4 maanden na het einde van het boekjaar is opgesteld en kan worden besproken met de ondernemer.
Om de ondernemer vervolgens een goed beeld te geven van zijn positie in de markt, zullen wij ook branchevergelijking toepassen en bespreken.   

Als BV bent u verplicht ieder jaar een jaarrekening op te (laten) stellen volgens de regels van titel 9 van Boek 2 BW. Vervolgens dient na het opstellen van de jaarrekening binnen 2 maanden de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders plaats te vinden. 8 dagen na goedkeuring dient het publicatierapport te worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.  

Dit alles verzorgt H&H Administraties reeds voor diverse BV’s, en ook voor u als nieuwe klant kunnen we dit prima verzorgen. 

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer