U bent hier:

De BV

De flex-BV is per 1 oktober 2012 ingevoerd. In het oude systeem van kapitaalbescherming lag de nadruk op het vormen en behouden van vermogen in de vennootschap zodat de schuldeisers beschermd konden worden. In het nieuwe systeem staat de bescherming van crediteuren ook hoog in het vaandel, alleen wordt dit bereikt door bestuurders en aandeelhouders extra verantwoordelijkheden te geven zodat indien daar gronden voor zijn ze aansprakelijk gesteld kunnen worden door de crediteur. De naam flex-BV is niet willekeurig gekozen. Het BV-recht zou flexibeler moeten en de ondernemer meer ruimte moeten geven om de BV zo veel mogelijk naar eigen wens in te richten.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer