U bent hier:

Knelpunten oplossen

H&H Administraties wordt regelmatig ingeschakeld als financieel interim bij tijdelijke afwezigheid van personeel of tijdelijke piek in de werkdruk, of in het geval een klant extra wensen heeft op het gebied van managementinformatie en deze niet intern te verkrijgen is.

Wij zijn als financieel interim in te huren voor onder andere de volgende taken:

  • debiteuren/crediteurenbeheer
  • verwerken dagelijkse financiële mutaties
  • hoofd administratie
  • het creëren van snelle en overzichtelijke stuurinformatie
  • klankbord voor de directie.

Onze ervaren medewerkers zijn jarenlang actief geweest in het bedrijfsleven als boekhouder, coördinator, controller, hoofd administratie, MT-lid of soortgelijke functies. Dit heeft voor u als ondernemer het voordeel dat zij met al hun ervaring uw probleem eerder signaleren en u al snel een duidelijk overzicht kunnen geven van de geconstateerde knelpunten met de daarbij geadviseerde vervolgacties.     

Tevens kunnen wij, door onze jarenlange ervaring in soortgelijke functies, tijdelijk zitting nemen in uw MT. Een objectief persoon met een frisse blik constateert wellicht nieuwe knelpunten en weet snel een oplossing te bieden voor bestaande knelpunten. Een financieel interim wordt minder belemmerd door interne verhoudingen. Dankzij een ongeremde werkwijze kan hij een objectieve discussie starten, waarbij de knelpunten sneller boven water komen.

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer