U bent hier:

boekwinst en fiscale winst

Soms is het overduidelijk dat de door u gemaakte kosten noodzakelijk zijn voor de uitoefening van uw onderneming en kunt u de kosten gewoon aftrekken. Of er zijn kosten waar u meteen al van weet dat deze niet aftrekbaar zijn, omdat ze uit niet zakelijke overwegingen zijn gemaakt. Er zijn ook twijfelgevallen of gemengde kosten en kosten die wel zakelijk zijn, maar toch niet aftrekbaar zijn of waar een beperking is opgelegd. In dit dossier zullen al deze gevallen duidelijk gemaakt worden aan de hand van voorbeelden. Voor hele bijzondere gevallen is het raadzaam om contact met ons op te nemen.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer