U bent hier:

Loonbelasting en rapportage

H&H Administraties verzorgt voor u de aangiftes loonbelasting. Tevens zijn wij in staat de meest uiteenlopende rapportages en overzichten met betrekking tot loonkosten aan te leveren.

Een proefberekening, een netto-bruto of bruto-netto berekening, een verzamelloonstaat en een journaalpost in Excel, tot aan de loonkosten per afdeling of per personeelslid. Tevens leveren wij standaard na de periodieke verloning een clieop-bestand aan welke u in uw bank kunt inlezen waarna u heel snel de complete uitbetaling van de salarissen hebt uitgevoerd.     

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer