U bent hier:

Nettoloon daalt per 1 april 2016

Vandaag zijn de nieuwe loonbelastingtabellen gepubliceerd. Dit heeft effect op het nettoloon van u en/ of uw personeelsleden. Wellicht krijgt u, als werkgever, daar vragen over. De Belastingdienst heeft namelijk in december 2015 nog aanpassingen doorgevoerd voor het nieuwe Belastingplan 2016. Deze aanpassingen konden vervolgens niet meer worden opgenomen in de tabellen van januari 2016. Het nettoloon zal per 1 april 2016 gemiddeld gezien ongeveer € 7,- dalen ten opzichte van de voorgaande maanden, uiteraard afhankelijk van de hoogte van het inkomen.

Desondanks zijn veruit de meeste werknemers er op vooruit gegaan ten opzichte van vorig jaar. Dit doordat een deel van het nieuwe Belastingplan reeds was doorgevoerd. 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond (niet hoofdletter-gevoelig).

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer