U bent hier:

Online boekhouding

H&H Administraties, gevestigd in Groningen, is een modern administratiekantoor dat gebruik maakt van software op het gebied van online boekhouden en belastingaangiften. Dit biedt kansen om een nauwe samenwerking met de klant aan te gaan. De boekhouding kan door ons worden verwerkt, maar u kunt ook zelf alles inboeken. In alle gevallen werken we online samen in hetzelfde pakket en heeft u daardoor altijd een actuele stand van zaken.

Er is altijd een specialist op de achtergrond die met u meekijkt, daardoor kunt u met een gerust hart gaan ondernemen, de boekhouding is op orde.

Al vanaf € 300,-- per jaar controleert een specialist ieder kwartaal uw boekhouding en dient hij uw aangifte omzetbelasting op tijd in. 

 

 

Bent u nieuwsgierig naar de extra mogelijkheden, de tijdswinst en kostenbesparing dat het online boekhouden u als ondernemer kan opleveren?

Vul dan het contactformulier in en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Via het dropdownmenu kunt u meer informatie vinden.

 

 

Veilig en snel samenwerken

Standaard krijgen onze klanten de mogelijkheid om via een versleutelde verbinding direct bestanden met ons te delen via het internet. Zo kunnen wij veilig en snel samenwerken. Lees meer

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer