Wij adviseren u proactief op alle gebieden waar u tegenwoordig als ondernemer mee te maken hebt en ontzorgen u bij de periodieke belastingaangiftes. Want al onze klanten, groot of klein, verdienen eenzelfde toewijding en respect.

U bent hier:

Ons advies, niet uw zorg

H&H Administraties verstrekt u als klant naar eigen inzicht en op eigen initiatief, maar uiteraard ook op uw verzoek adviezen op alle gebieden waar u als ondernemer tegenwoordig mee te maken krijgt.

Bewust nemen wij hierin een proactieve houding aan zodat u, de ondernemer, uw kostbare tijd kunt besteden aan datgene waar u goed in bent. U kunt erop vertrouwen dat er altijd minimaal nog één persoon met u en uw organisatie meedenkt.

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Veilig en snel samenwerken

Standaard krijgen onze klanten de mogelijkheid om via een versleutelde verbinding direct bestanden met ons te delen via het internet. Zo kunnen wij veilig en snel samenwerken. Lees meer

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer