Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor in Groningen dat met zijn tijd meegaat. Want in het contact met onze diverse klanten is het online samenwerken niet meer weg te denken.

U bent hier:

Over ons

H&H Administraties Groningen is in 2003 door André Houtman opgericht in het dorp Scheemda met in de beginjaren het administratiekantoor aan huis.

Langzamerhand is het bedrijf uitgegroeid tot een heus administratiekantoor met drie medewerkers en een gevarieerd klantenbestand. Onlangs heeft H&H Administraties een tweede kantoorpand betrokken aan de Koningsweg te Groningen. Van daaruit worden de klanten afkomstig uit de stad Groningen en de daaraan grenzende dorpen en provincies bediend. De klanten uit de gemeente Oldambt en daaraan grenzende dorpen worden nog altijd vanuit het administratiekantoor in Scheemda geholpen.

H&H Administraties kenmerkt zich, in tegenstelling tot menig administratiekantoor en accountantskantoor als laagdrempelig. Ze wil haar klanten (zowel MKB, ZZP als particulieren) graag persoonlijk kennen. De klanten verdienen, of ze nu een grote of kleine ondernemer zijn, dezelfde toewijding en respect.

“Een klant wordt bij ons nadrukkelijk niet gezien als een product of onderdeel van de veestapel”.

In de huidige markt van zakelijke dienstverlening is de prijs steeds meer bepalend geworden voor de zogeheten “gun-factor”. Kwaliteit krijgt daarbij vaak een ondergeschoven rol toebedeeld. H&H Administraties weigert mee te gaan in deze trend. Zij gelooft in het opbouwen van een langdurige relatie. Een meer persoonlijke benadering waarbij het wederzijdse belang centraal staat. Want boekhouden en adviseren is mensenwerk en succesvol ondernemen vraagt een lange-termijnvisie. Een goede boekhouder en belastingadviseur levert de ondernemer nog altijd geld op. 

H&H Administraties is van mening dat zij u met haar werkwijze uitstekende kwaliteit weet te bieden tegen een gemiddelde prijs.

Welkom en tot ziens bij H&H Administraties!

André Houtman

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer