U bent hier:

Privacy verklaring

Informatie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens via het contactformulier op deze website

  • Financieel Administratie en Adviesbureau H&H is een onderneming gespecialiseerd in (bedrijfs)boekhoudingen en administraties gevestigd aan de Rouaanstraat 18, 9723CD te Groningen en te bereiken via telefoonnummer 050-5799566.
  • Via het contactformulier op de website van Financieel Administratie en Adviesbureau H&H kan een potentiële klant via een in de website ingebouwd geautomatiseerd emailsysteem aanvraag doen voor een servicedienst of informatie aanvragen. Genoemde website wordt beheerd door Automatux ICT Services (tel.06-23600108) te Groningen en is gehost bij PCextreme BV gevestigd te Amsterdam.
  • Door het invullen en verzenden van het contactformulier verschaft de klant toestemming aan Financieel Administratie en Adviesbureau H&H voor gegevensverwerking en om contact op te nemen via email en (optioneel) telefoon.
  • De door de potentiële klant opgegeven informatie in het contactformulier wordt enkel voor dit doel “contact leggen” verzameld. Deze gegevens die via email per direct worden doorgestuurd naar de emailbox van Financieel Administratie en Adviesbureau H&H worden binnen zes maanden van de webserver verwijderd. Alleen de eigenaar van de website kan deze inzendingen lezen. Elke aanvraag via het contactformulier wordt individueel afgehandeld.
  • Het opgegeven emailadres en de overige verstrekte informatie worden strikt vertrouwelijk behandeld en dus niet met derden gedeeld.
    De verzamelde emailadressen worden niet gebruikt voor nieuwsbrieven en/of andere vormen van promotionele mass-mailing.
  • Het verstrekken van de persoonsgegevens berust niet op een wettelijke of contractuele verplichting, maar vindt plaats op vrijwillige basis. De potentiële klant wordt tevens mogelijkheid geboden om telefonisch contact te leggen via het telefoonnummer 050-5799566 zoals vermeld op de contactpagina.
  • Personen hebben het recht op inzage, rectificatie of wissing van de door hen ingevulde gegevens.
  • Het recht bestaat om tegen de verwerking van de ingevulde persoonsgegevens bezwaar te maken.
  • De gegevens worden met eigen toestemming aan Financieel Administratie en Adviesbureau H&H verstrekt, echter blijft het recht bestaan op intrekken van die toestemming.
  • Bij onzorgvuldig gebruik van de verstrekte persoonsgegevens door Financieel Administratie en Adviesbureau H&H bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Inzake het verzamelen van de contactgegevens van de potentiële klant is er geen sprake van geautomatiseerde besluitvorming of profilering.
  • Deze website gebruikt tracking-cookies van Google Analytics voor het analyseren van website bezoek en genereren van bezoekersstatistieken. Voor meer informatie kunt u ons cookie-beleid raadplegen.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer