U bent hier:

Uw loonadministratie

H&H Administraties maakt gebruik van een uitgebreid loonsoftwarepakket. Hierdoor zijn wij in staat de meest uitgebreide verloningen met meerdere toeslagen, inhoudingen en bijzondere beloningen voor u te verwerken. Dit gebeurt volledig in eigen beheer op ons eigen kantoor. U werkt als klant met korte lijntjes en wij als administratiekantoor kunnen snel schakelen als dat gewenst is.

"Wij zijn in het bezit van alle premies van de 200 door de Belastingdienst aangewezen beroepsgroepen. Hierdoor is geen branche voor ons te lastig om te verlonen."

Na het verlonen kunt u als werkgever ervoor kiezen alle loonstroken in tweevoud per post, per email of online op uw eigen persoonlijke omgeving te ontvangen. U kunt uw werknemers de mogelijkheid bieden om hun loonstrook online in te zien en te downloaden. U kunt als werkgever deze online omgeving tegelijkertijd gebruiken als uw eigen personeelsdossier. U heeft namelijk de mogelijkheid diverse bestanden per personeelslid te uploaden zonder dat wij daar toegang toe hebben. Dit alles is heel simpel te implementeren. U verzamelt voor ons de e-mailadressen van uw personeelsleden en wij regelen de rest. Iedere personeelslid krijgt zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd waarna zij direct toegang heeft tot haar persoonlijke omgeving.

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer