H&H mag zichzelf allround noemen in het beheer van financiële bedrijfsadministraties. Hierbij bedienen wij klanten uit de meest uiteenlopende branches van zzp tot middelgrote bedrijven.

U bent hier:

Wat kunnen wij

H&H Administraties is een administratiekantoor in Groningen gespecialiseerd in het van A tot Z verwerken en beheren van uw financiële administratie, het verzorgen van de diverse belastingaangiftes en het verzorgen van de complete salarisadministratie. Uiteraard zullen wij u op eigen initiatief en ook op uw verzoek op alle gebieden voorzien van inhoudelijk advies.

Inmiddels bedienen wij klanten uit de meest uiteenlopende branches. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een café, advocatenkantoor, ict-bedrijf, schoonheidssalon, bouwbedrijf, garagebedrijf, in -en exportbedrijf, telecombedrijf, ijssalon, architectenbureau, bezorgdienst, autorijschool en uiteraard (vermogende) particulieren. Dit is slechts een deel van ons klantenbestand.  

Wij maken op ons kantoor gebruik van standaard rapporten maar tevens stellen wij rapporten op welke speciaal op uw bedrijf zijn toegespitst. Op de eerste plaats omdat u daar beter bij gebaat bent en op de tweede plaats omdat wij het gewoon leuk vinden om te doen.

Ons kantoor is met André Houtman lid van het Register Belastingadviseurs, hetgeen voor u de kwaliteit van onze werkzaamheden op fiscaal gebied waarborgt.

Alle bovengenoemde werkzaamheden worden op ons eigen kantoor en door onze eigen mensen uitgevoerd. Wij zijn in bijna alle gevallen niet afhankelijk van externe partijen. Dit heeft als voordeel dat we altijd snel kunnen schakelen waardoor u als klant derhalve sneller bent geholpen en het heeft tevens als voordeel dat wij een aantrekkelijk uurtarief kunnen blijven hanteren.

En mocht zich er toch een kwestie voordoen waarin ook wij u een antwoord schuldig moeten blijven, dan zullen wij, in overleg met u, onze externe adviseur inschakelen, een gerenommeerd kantoor in de stad Groningen waarmee wij sinds een aantal jaren een zeer prettige samenwerking genieten. Met deze partij hebben wij een partner in huis welke op financieel, fiscaal, juridisch, salaris en subsidiegebied zeer deskundige en ervaren specialisten in dienst heeft.

Ook hierbij kunt u rekenen op een snelle behandeling van uw kwestie waarbij H&H altijd uw aanspreekpunt blijft.

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer